Wat doen wij

Fysiotherapie

Het hoofddoel van Fysiotherapie is om je algehele functioneren te optimaliseren en ongemak te verminderen, door een combinatie van oefeningen en behandeling.

Echografie

Misschien heb je weleens gehoord van echografie, maar wist je dat dit bij fysiotherapie ook wordt toegepast? Het is een geweldige manier om dieper inzicht te krijgen in je spieren, pezen en gewrichten, zonder dat er ingrijpende procedures nodig zijn.

Echografie
Dry Needling

Dry Needling

Dry needling is een techniek binnen de fysiotherapie die wordt gebruikt om pijn en spanning in spieren te verminderen. Het maakt gebruik van dunne naalden die in triggerpoints, ook wel knopen genoemd, worden ingebracht.

Veldrevalidatie

Met onze veldrevalidatie zorgen wij ervoor dat de stap van het revalideren naar het weer kunnen sporten zo klein mogelijk wordt. Doormiddel van veldtrainingen, waarin wij sport specifieke situaties reproduceren, zorgen wij dat zowel de conditionele als de fysieke belastbaarheid beter aansluit bij het gewenste sport niveau.

Small group training

Ontdek onze unieke mix van persoonlijke aandacht en groepsdynamiek met onze small group trainingen. Speciaal ontworpen voor kleine groepen, bieden deze sessies functionele bewegingen en krachttraining onder begeleiding van ervaren trainers.

Personal training

Tijdens de personal training werken wij in 1 op 1 sessies aan jouw trainingsdoelen.

Personal Training