Melvin Fleur

Graag stel ik mij even voor… Ik ben Melvin Fleur. Na 8 jaar betaald voetbal te hebben gespeeld bij onder andere AJAX, Jong Oranje, Anderlecht en RBC Roosendaal, ben ik de fysiotherapie ingestapt. Als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan bij verschillende (sport)medische centra. Ook ben ik ruim 2 jaar werkzaam geweest binnen het medische team van het 1e elftal van Feyenoord Rotterdam. Ik was erbij toen Feyenoord in 2016 de KNVB beker en in 2017 de landstitel veroverde. In 2022 heb ik een lang gekoesterde droom waargemaakt met het openen van F.A.M.E. Fysiotherapie & Training.

Door mijn werkervaring, zowel in de topsport als in de reguliere fysiotherapie, weet ik mijn behandeling en training voor een ieder op maat te maken. Als fysiotherapeut behandel ik het hele lichaam en tegelijkertijd zit mijn expertise in de behandeling van de onderste extremiteit (heup, bil, bovenbeen, knie, onderbeen en enkel en voet) en sport specifieke (veld)revalidatie. Jouw hulpvraag staat centraal.

Met oprechte betrokkenheid en positieve energie ga ik graag een traject met je aan. Tijdens de behandeling richt ik mij op het creëren van voorwaarden om je weer goed te kunnen laten bewegen. Mijn oefentherapie is gericht op controle over het lichaam tijdens functionele activiteiten. Wil jij weer zwemmen, voetballen of gewoon wandelen? Ik probeer ‘out of the box’ te denken en de therapie daarop aan te laten sluiten.

Daarnaast ben ik ook (personal) trainer. Ben jij een ervaren sporter of heb je helemaal geen ervaring met trainen? Ik zorg dat je elke keer het maximale uit je training haalt. Met een op maat gemaakt programma én aandacht voor de juiste beweegpatronen, waardoor het risico op blessures wordt verkleind.

Wil jij een gezondere leefstijl, spierkracht verbeteren, sportprestaties vergroten of heb je andere doelen? Ik ga graag met jou aan de slag! Leuke, uitdagende trainingen met veel variatie gericht op jouw specifieke wensen.

Hopelijk zie ik je snel om samen te werken aan de beste versie van jezelf!

Melvin Fleur
Fysiotherapeut & (Personal) Trainer